25. September 2020

Miq të dashur


Në kantonin Aargau në tetor do të ketë zgjedhje! Në këto zgjedhje unë jam kandidat i pavarur për Këshillin e Madh. Si i pa parti, unë do të garoj me listën time 10. Temat për të cilat  jam i përkushtuar janë, kultura, integrimi, sporti dhe rinia. Unë do të angazhohem për njerëzit që jetojnë në kantonin Aargau, por që mjerisht nuk kanë të drejtë vote! Nëse Ti ke të drejtë e vote, atëherê i gezohem votës tënde, por edhe nëse ende nuk ke pasaportë Zvicrane, atëherë do t'më vinte mirë nëse rrethit tënd i tregon dhe i flet për kandidaturën time. Faleminderit shumë për mbështejen tuaj! Shihemi së shpejti 


Reto Fischer Lista 10 !

Keine Kommentare: